Έχετε μετατρέψει το σπίτι σας ή το εξοχικό σας σε Airbnb και δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα κλειδιά και τις αφίξεις όταν δεν είστε εκεί? Ο κλειδαράς Σεμπάστιαν Ταρζέντης φροντίζει να σας φέρνει τις καλύτερες λύσεις! Ας δούμε τις επιλογές…

Ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό και πολύ πρακτικό.  Η κλειδοθήκη ασφαλείας τοίχου με συνδυασμό Abus KeyGarage 787. Πρόκειται για μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και προστασία των κλειδιών σας. Διαθέτει ατσάλινο περίβλημα για περισσότερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Λειτουργεί με επαναπρογραμματιζόμενο κωδικό 4 ψηφίων και στο εσωτερικό του διαθέτει 2 γαντζάκια για να κρεμάτε τα κλειδιά σας.

Επιπλέον, η δεύτερη επιλογή που έχουμε στη διάθεσή σας είναι η κλειδοθήκη Master Lock Bluetooth. Πρόκειται για μια πιο “έξυπνη” κλειδοθήκη με ηλεκτρονικό συνδυασμό και Bluetooth. Λειτουργεί με τη χρήση εφαρμογής σε smartphones. Είναι ιδανικό για ενοικιάσεις σπιτιών τύπου Airbnb. Φυλάξτε με ασφάλεια τα κλειδιά του σπιτιού σας. Μπορείτε να δίνετε πρόσβαση απομακρυσμένα μέσω του κινητού σας και να λαμβάνετε ενημερώσεις για το ποιός και πότε είχε πρόσβαση στο Select access smart. Eπίσης αν κάποιος προσπαθήσει να το ανοίξει με λάθος κωδικό σας ενημερώνει άμεσα.

Το Bluetooth Select Access® Smart είναι η ιδανική λύση για να μοιραστείτε την πρόσβαση στα κλειδιά σας. Σταματήστε να κρύβετε τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι ή κάτω από μία γλάστρα. Ανοίξτε και διαχειριστείτε το Smart Access Smart με το smartphone σας, με προσωρινούς ή μόνιμους κωδικούς. Ο αριθμός των επαφών είναι απεριόριστος και η κοινή χρήση είναι άμεση. Ελέγξτε πλήρως ποιος επισκέπτεται και πότε μέσω της εφαρμογής και των ειδοποιήσεων. Έχει μεγάλη χωρητικότητα για να κρατάει τις κάρτες κλειδιά ή τα παραδοσιακά κλειδιά. Η μπαταρία είναι μακράς διαρκείας και αντικαθίσταται εύκολα.

Τέλος, σας προτείνουμε, όχι μόνο για όσους ενδιαφέρονται για την Airbnb κατοικία τους, τη Nuki!! Με μια μικρή αναβάθμιση στην κλειδαριά σας και όλα γίνονται πιο εύκολα. Με τη Nuki δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας τα κλειδιά του σπιτιού σας. Με το Auto Unlock ενεργοποιημένο, η Nuki αναγνωρίζει το τηλέφωνό σας χωρίς καν να το αγγίξετε και ανοίγει την πόρτα αυτόματα όταν φτάσετε στο σπίτι. Μπορείτε να δώσετε πρόσβαση σε όποιον επιθυμείτε αλλά και να δείτε ποιος μπαίνει στο σπίτι σας ανά πάσα στιγμή.

Έχουμε επιλέξει για εσάς τις καλύτερες λύσεις με γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια και την λειτουργικότητα!